Разгледайте последните ни истории


Бременността e изключително вълнуващ и в същото време и стресиращ период от живота на една жена, решила да стане майка. 
От момента, в който тестът за бременност се превърне в положителен, идва съвсем нов набор от емоции и въпроси, включително какво е и какво не е безопасно за една бременна жена и за нейното бебе, което се развива в нея.
Според японски учени, когато една жена забременее, тя губи изключително много от алкалните си минералите, необходими за качественото отглеждане на плода в утробата й. В ранния етап на бременноста тялото на майката губи тези важни алкални минерали много бързо. Тази загуба окислява кръвта, което явление е и причината за сутрешното гадене, и често наблюдавания дискомфорт по време на цялата бременност.

Алкална вода при бременност

Бременността e изключително вълнуващ и в същото време и стресиращ период от живота на една жена, решила да стане майка. От момента, в който тестът за бременност се превърне в положителен, идва съвсем нов набор от емоции и въпроси, включително какво е и какво не е безопасно за една бременна жена и за нейното бебе, което се развива в нея. Според японски учени, когато една жена забременее, тя губи изключително много от алкалните си минералите, необходими за качественото отглеждане на плода в утробата й. В ранния етап на бременноста тялото на майката губи тези важни алкални минерали много бързо. Тази загуба окислява кръвта, което явление е и причината за сутрешното гадене, и често наблюдавания дискомфорт по време на цялата бременност.

Водородна вода
Многобройни изследвания на учените са доказали, че водородната вода е най-добрата антиоксидантна течност в света. Нейните ползи и вреди били изследвани многократно, и това потвърждава положителното мнение на лекарите. 
Какво представлява водородната вода?
Течността е обикновена вода за пиене, обогатена с водород. 
Казано с прости думи, в такъв тип вода водородът се намира в чистата си форма. Най-великите умове на планетата са стигнали до извода, че водородната вода е най-мощният антиоксидант от природен тип. 
Когато течността попада в организма, се започва масова неутрализация на свободните радикали. Такава напитка задължително трябва да присъства в диетата  за профилактика на онкологични заболявания.
Водородните молекули са толкова малки. Те много бързо проникват в клетките на тъканите и  започват изпълнението на основната си задача, а тя е – свързване на свободните радикали и извеждането им от тялото на човека.
Ако не се прави неутрализиране на вредните молекули, то след време те започват да разрушават структурата на здравите клетки. В крайна сметка последните започват да се видоизменят, да се разрушават, иначе казано – мутират.
В резултат на подобни явления увредените клетки клонират себе си многократно, което води до сериозни патологични промени в жизненоважни системи и органи на човека. Заради унищожаването на здравите тъкани се развиват злокачествени тумори.
Водородната вода, която съдържа в себе си ценен химичен елемент, има изключителна полза. Тя няма противопоказания и вреди. Имайки предвид мнението на лекарите, можем да направим извод, че водородът предотвратява патологичните промени на клетъчно ниво.

Водородна вода – ползи
Смята се, че положителното качество на водородната вода се състои в това, че тя може да се пие от всички хора, без значение от пол и възраст. Дори е препоръчително да се пие от малки деца, спортисти, бременни, кърмещи майки, възрастни хора и мъжката половина от населението.
Тази вода има най-голяма полза за онези хора, които живеят в неблагоприятна екологична среда и за тези, които работят в замърсено индустриално производство. Поради факта, че прекарват много време в такива условия, в организма cе натрупват много отровни вещества. Водата, обогатена с водород, изцяло ги неутрализира и не оставя никакъв шанс на рака.
Напитката има невероятна полза за тези хора, които водят нестабилен начин на живот. Водородната вода премахва умората, бори се с депресивни разстройства, апатия, отпадналост. Дори се препоръчва при проблеми с психиката, тъй като нейният състав помага при възстановяване на емоционалния фон.
Водородната вода, чиито ползи и вреди са изучени многократно, се препоръчва за хора, които имат хронични чернодробни заболявания. Въз основа на мнението на лекарите, може да се направи извод, че тази напитка изчиства вътрешния орган от всевъзможни отрови, подобрява потока на жлъчката, възстановява увредените клетки.
Още едно полезно свойство на водата е нейната способност да защитава здравите клетки от радионуклиди и отлагания на тежки метали. При систематично приемане се изчиства хранопроводът, а от червата излизат дори най-стабилно застояли наслагвания/отлагания. Изключва се вероятността за гниене на храната и появата на запек.
Интересното е, че тази особена напитка ще бъде от полза дори за алергични хора. Водата, обогатена с водород, намалява силната чувствителност към алергени и създава така нареченият имунитет.
Тя е ценна и за тези, които от ранна детска възраст често и дълго боледуват. При отслабен имунитет водата повишава защитните сили по-добре от най-различни цитруси и комплекси витамини. Поради същата причина се препоръчва водата да се консумира по време на бизнес пътувания и ваканции зад граница, по време на смяна на сезоните, в разгара на грипна епидемия.
Водородната вода е напитка за хора, които имат проблеми със сърцето, страдащи от хипертония, диабет. В тези случаи водата само ще е от огромна полза и даже не носи никаква вреда (защото няма такава!). Ето какво казват лекарите: водата почиства кръвоносните канали от холестерола, подобрява работата на сърцето при исхемия, понижава концентрацията на кръвната захар, регулира кръвното и вътречерепното налягане. 
Отделно трябва да се разкаже за полезните свойства на „чудото“ на хора, страдащи от бавен метаболизъм. Честият, но дозиран прием на водата ускорява обменните процеси. Благодарение на това всички жизненоважни органи и системи започват да работят правилно, без проблеми. Това качество на водата особено се цени от пациенти с наднормено тегло  и тези, които поддържат фигурата във форма.
Освен гореописаните полезни качества трябва да се спомене за положителното влияние на еликсира на хора с бъбречни кризи. Поради диуретичния си ефект малките камъчета и пясък се премахват, намалява се отокът на тъканите и крайниците. 

Ползите на водородната вода за тези, които спортуват
По време на активно спортуване се увеличава циркулацията на кръв и консумацията на кислород в тъканите. Организмът започва да страда от натрупването на антиоксиданти. Водородната вода се приема за комплексно очистване.
Ползите и вредите в този случай са изследвани многократно.  Мнението на лекарите е такова, че в процеса на консумация клетките се обогатяват с кислород и тъканите се почистват от различни видове токсини и отрови.
При интензивно спортуване във фитнес залата или по време на обикновени упражнения над средно ниво, в мускулите се натрупва млечна киселина. Точно тя причинява крампи. Водата, обогатена с кислород, не позволява натрупването на млечна киселина.
Освен това, чудотворната напитка повишава енергийната ефективност, контролира баланса на мазнините, допринася за по-бърз растеж на мускулите. Това означава, че всички въглехидрати, получени от храната, се трансформират в енергия, а не в мазнини.
За по-ефективни тренировки и по-добра издръжливост специалисти в областта на спорта препоръчват да се пие водородна вода до, по време и след тренировка.
Водещи лекари, специализирани в здравето на спортисти, са стигнали до извода, че напитката помага за по-бързо възстановяване на силите. Основното предимство на този еликсир се състои в това, че то няма противопоказания, странични ефекти и забрани според възрастта.

Ползите на водородната вода при отслабване
Вече споменахме, че приемът на водата е препоръчителен за тези хора, които поддържат фигурата си във форма или тези с наднормено тегло. Водородната вода се смята за напитка на младостта и дълголетието. Също така тя често се използва в различни методи за намаляване на теглото.
Ползите и вредите са в пряка зависимост от здравословното състояние, но имайки предвид мнението на лекарите може да се каже, че в този случай отсъства негативната страна. Антиоксидантните свойства водят до комплексно и пълно почистване на организма.
Всички знаем, че при наличието на шлаки и токсини е практически невъзможно да отслабнем. Теглото започва да намалява само тогава, когато напитката редовно постъпва в организма.
Освен значително намаляване на тегло, се нормализира концентрацията на кръвната захар. Това е особено важно, защото хората на диета, в случаи на повишено ниво на глюкоза, често са измъчвани от чувство на глад и апатия.
Основната полза на водородната вода за отслабващите се състои в способността и да ускорява метаболизма 1,5-2,5 пъти. Това води до по-бързото разграждане на мазнините, премахване на целулита и, като следствие, естествено отслабване без стрес. 
При приемането на водата, обогатена с водород, организмът започва да черпи енергия от мастните запаси. По-бързото достигане на резултата е възможно при комбиниране на спортуването с пиене на напитката.
Трябва да се отбележи, че с намаляването на теглото в същото време се подобрява тургор на кожата (времето за което кожата се връща към нормалното си състояние), поради увеличеното производство на колаген. Ето защо, след бърза загуба на тегло няма да има стрии в областта на корема или бедрата.

Boдopoднa вoдa – вpeда
Водородната вода е уникална напитка. Учените, които широко изучавали ползите и вредите на водата, не са открили отрицателните й страни. Мнението на лекарите съвпада с проучванията на най-големите умове на планетата.
Липсата на вреда се дължи на абсолютната безопасност на водородните молекули. Те са част от човешкия организъм и ежедневно се произвеждат в нужен за него обем.
Въпреки това, трябва да се знае, че в някои случаи приемането на тази напитка може да бъде напразно. Водородът бързо се изпарява, така че трябва да пиете водата веднага след приготвянето й.

Мнението на лекарите за водородната вода
Тайлър Лебарон (САЩ). Изследва въздействието на водорода върху човешкото тяло. Според него водородната вода трябва да бъде част от менюто на всеки съвременен човек,  поради честите случаи на рак. Според него най-голямата стойност на тази напитка е за хора, живеещи в горещи климатични райони. Лебарон твърди: „Водородът е източникът на живота. В него са концентрирани толкова много антиоксиданти, че средната продължителност на живота може да се увеличи с 18-22%, ако всеки човек на планета пие точно тази вода.“.
Юнг Юн-Cун (Kopeя). В безкрайните си изследвания, докторът по медицински науки открива, че водородната вода има ползи и вреди в неравно съотношение. Отрицателно въздействие върху човек няма, това е мнението на лекари от различни страни. Юнг Юн-Cун смята, че „Водата, обогатена с молекулите на водород, стимулира мозъчните неврони, подобрява функционирането на сърдечния мускул, подобрява всички важни когнитивни функции, предотвратява развитието на онкологични заболявания.“.
Meдвeдeв O.C. (Pуcия). Изтъква правилното взаимодействие на кислород и водород. „Това е изключително важно за психосоматичната нервна система и общия тонус.“. Доказал е положителният ефект на водородната вода върху физиологичните процеси. Смята, че водата трябва да се пие от тези, които често боледуват. Буквално в рамките на един месец имунната система се повишава с 28 - 33%.
Haйтoмapo (Япoния). Именно доктор Найтомаро първи открива, че водородната вода не е вредна за човешкото здраве. Тя елиминира всички хидроксилни радикали, които могат да променят ДНК-то. Според него, това е възможно не само благодарение на концентрацията на антиоксиданти, но и способността им да ускоряват метаболизма. Докторът настоява на това, че приемането на водата помага при отслабване и удължаване на младостта.
Разгледахме ползите на една наистина чудотворна напитка за човешкия организъм, а именно – водородната вода. 
Мнението на специалистите от различни страни по света е едно - напитката трябва да бъде включена в диетата на всички хора без ограничения.

Ползи от водородната вода

Водородна вода Многобройни изследвания на учените са доказали, че водородната вода е най-добрата антиоксидантна течност в света. Нейните ползи и вреди били изследвани многократно, и това потвърждава положителното мнение на лекарите. Какво представлява водородната вода? Течността е обикновена вода за пиене, обогатена с водород. Казано с прости думи, в такъв тип вода водородът се намира в чистата си форма. Най-великите умове на планетата са стигнали до извода, че водородната вода е най-мощният антиоксидант от природен тип. Когато течността попада в организма, се започва масова неутрализация на свободните радикали. Такава напитка задължително трябва да присъства в диетата за профилактика на онкологични заболявания. Водородните молекули са толкова малки. Те много бързо проникват в клетките на тъканите и започват изпълнението на основната си задача, а тя е – свързване на свободните радикали и извеждането им от тялото на човека. Ако не се прави неутрализиране на вредните молекули, то след време те започват да разрушават структурата на здравите клетки. В крайна сметка последните започват да се видоизменят, да се разрушават, иначе казано – мутират. В резултат на подобни явления увредените клетки клонират себе си многократно, което води до сериозни патологични промени в жизненоважни системи и органи на човека. Заради унищожаването на здравите тъкани се развиват злокачествени тумори. Водородната вода, която съдържа в себе си ценен химичен елемент, има изключителна полза. Тя няма противопоказания и вреди. Имайки предвид мнението на лекарите, можем да направим извод, че водородът предотвратява патологичните промени на клетъчно ниво. Водородна вода – ползи Смята се, че положителното качество на водородната вода се състои в това, че тя може да се пие от всички хора, без значение от пол и възраст. Дори е препоръчително да се пие от малки деца, спортисти, бременни, кърмещи майки, възрастни хора и мъжката половина от населението. Тази вода има най-голяма полза за онези хора, които живеят в неблагоприятна екологична среда и за тези, които работят в замърсено индустриално производство. Поради факта, че прекарват много време в такива условия, в организма cе натрупват много отровни вещества. Водата, обогатена с водород, изцяло ги неутрализира и не оставя никакъв шанс на рака. Напитката има невероятна полза за тези хора, които водят нестабилен начин на живот. Водородната вода премахва умората, бори се с депресивни разстройства, апатия, отпадналост. Дори се препоръчва при проблеми с психиката, тъй като нейният състав помага при възстановяване на емоционалния фон. Водородната вода, чиито ползи и вреди са изучени многократно, се препоръчва за хора, които имат хронични чернодробни заболявания. Въз основа на мнението на лекарите, може да се направи извод, че тази напитка изчиства вътрешния орган от всевъзможни отрови, подобрява потока на жлъчката, възстановява увредените клетки. Още едно полезно свойство на водата е нейната способност да защитава здравите клетки от радионуклиди и отлагания на тежки метали. При систематично приемане се изчиства хранопроводът, а от червата излизат дори най-стабилно застояли наслагвания/отлагания. Изключва се вероятността за гниене на храната и появата на запек. Интересното е, че тази особена напитка ще бъде от полза дори за алергични хора. Водата, обогатена с водород, намалява силната чувствителност към алергени и създава така нареченият имунитет. Тя е ценна и за тези, които от ранна детска възраст често и дълго боледуват. При отслабен имунитет водата повишава защитните сили по-добре от най-различни цитруси и комплекси витамини. Поради същата причина се препоръчва водата да се консумира по време на бизнес пътувания и ваканции зад граница, по време на смяна на сезоните, в разгара на грипна епидемия. Водородната вода е напитка за хора, които имат проблеми със сърцето, страдащи от хипертония, диабет. В тези случаи водата само ще е от огромна полза и даже не носи никаква вреда (защото няма такава!). Ето какво казват лекарите: водата почиства кръвоносните канали от холестерола, подобрява работата на сърцето при исхемия, понижава концентрацията на кръвната захар, регулира кръвното и вътречерепното налягане. Отделно трябва да се разкаже за полезните свойства на „чудото“ на хора, страдащи от бавен метаболизъм. Честият, но дозиран прием на водата ускорява обменните процеси. Благодарение на това всички жизненоважни органи и системи започват да работят правилно, без проблеми. Това качество на водата особено се цени от пациенти с наднормено тегло и тези, които поддържат фигурата във форма. Освен гореописаните полезни качества трябва да се спомене за положителното влияние на еликсира на хора с бъбречни кризи. Поради диуретичния си ефект малките камъчета и пясък се премахват, намалява се отокът на тъканите и крайниците. Ползите на водородната вода за тези, които спортуват По време на активно спортуване се увеличава циркулацията на кръв и консумацията на кислород в тъканите. Организмът започва да страда от натрупването на антиоксиданти. Водородната вода се приема за комплексно очистване. Ползите и вредите в този случай са изследвани многократно. Мнението на лекарите е такова, че в процеса на консумация клетките се обогатяват с кислород и тъканите се почистват от различни видове токсини и отрови. При интензивно спортуване във фитнес залата или по време на обикновени упражнения над средно ниво, в мускулите се натрупва млечна киселина. Точно тя причинява крампи. Водата, обогатена с кислород, не позволява натрупването на млечна киселина. Освен това, чудотворната напитка повишава енергийната ефективност, контролира баланса на мазнините, допринася за по-бърз растеж на мускулите. Това означава, че всички въглехидрати, получени от храната, се трансформират в енергия, а не в мазнини. За по-ефективни тренировки и по-добра издръжливост специалисти в областта на спорта препоръчват да се пие водородна вода до, по време и след тренировка. Водещи лекари, специализирани в здравето на спортисти, са стигнали до извода, че напитката помага за по-бързо възстановяване на силите. Основното предимство на този еликсир се състои в това, че то няма противопоказания, странични ефекти и забрани според възрастта. Ползите на водородната вода при отслабване Вече споменахме, че приемът на водата е препоръчителен за тези хора, които поддържат фигурата си във форма или тези с наднормено тегло. Водородната вода се смята за напитка на младостта и дълголетието. Също така тя често се използва в различни методи за намаляване на теглото. Ползите и вредите са в пряка зависимост от здравословното състояние, но имайки предвид мнението на лекарите може да се каже, че в този случай отсъства негативната страна. Антиоксидантните свойства водят до комплексно и пълно почистване на организма. Всички знаем, че при наличието на шлаки и токсини е практически невъзможно да отслабнем. Теглото започва да намалява само тогава, когато напитката редовно постъпва в организма. Освен значително намаляване на тегло, се нормализира концентрацията на кръвната захар. Това е особено важно, защото хората на диета, в случаи на повишено ниво на глюкоза, често са измъчвани от чувство на глад и апатия. Основната полза на водородната вода за отслабващите се състои в способността и да ускорява метаболизма 1,5-2,5 пъти. Това води до по-бързото разграждане на мазнините, премахване на целулита и, като следствие, естествено отслабване без стрес. При приемането на водата, обогатена с водород, организмът започва да черпи енергия от мастните запаси. По-бързото достигане на резултата е възможно при комбиниране на спортуването с пиене на напитката. Трябва да се отбележи, че с намаляването на теглото в същото време се подобрява тургор на кожата (времето за което кожата се връща към нормалното си състояние), поради увеличеното производство на колаген. Ето защо, след бърза загуба на тегло няма да има стрии в областта на корема или бедрата. Boдopoднa вoдa – вpeда Водородната вода е уникална напитка. Учените, които широко изучавали ползите и вредите на водата, не са открили отрицателните й страни. Мнението на лекарите съвпада с проучванията на най-големите умове на планетата. Липсата на вреда се дължи на абсолютната безопасност на водородните молекули. Те са част от човешкия организъм и ежедневно се произвеждат в нужен за него обем. Въпреки това, трябва да се знае, че в някои случаи приемането на тази напитка може да бъде напразно. Водородът бързо се изпарява, така че трябва да пиете водата веднага след приготвянето й. Мнението на лекарите за водородната вода Тайлър Лебарон (САЩ). Изследва въздействието на водорода върху човешкото тяло. Според него водородната вода трябва да бъде част от менюто на всеки съвременен човек, поради честите случаи на рак. Според него най-голямата стойност на тази напитка е за хора, живеещи в горещи климатични райони. Лебарон твърди: „Водородът е източникът на живота. В него са концентрирани толкова много антиоксиданти, че средната продължителност на живота може да се увеличи с 18-22%, ако всеки човек на планета пие точно тази вода.“. Юнг Юн-Cун (Kopeя). В безкрайните си изследвания, докторът по медицински науки открива, че водородната вода има ползи и вреди в неравно съотношение. Отрицателно въздействие върху човек няма, това е мнението на лекари от различни страни. Юнг Юн-Cун смята, че „Водата, обогатена с молекулите на водород, стимулира мозъчните неврони, подобрява функционирането на сърдечния мускул, подобрява всички важни когнитивни функции, предотвратява развитието на онкологични заболявания.“. Meдвeдeв O.C. (Pуcия). Изтъква правилното взаимодействие на кислород и водород. „Това е изключително важно за психосоматичната нервна система и общия тонус.“. Доказал е положителният ефект на водородната вода върху физиологичните процеси. Смята, че водата трябва да се пие от тези, които често боледуват. Буквално в рамките на един месец имунната система се повишава с 28 - 33%. Haйтoмapo (Япoния). Именно доктор Найтомаро първи открива, че водородната вода не е вредна за човешкото здраве. Тя елиминира всички хидроксилни радикали, които могат да променят ДНК-то. Според него, това е възможно не само благодарение на концентрацията на антиоксиданти, но и способността им да ускоряват метаболизма. Докторът настоява на това, че приемането на водата помага при отслабване и удължаване на младостта. Разгледахме ползите на една наистина чудотворна напитка за човешкия организъм, а именно – водородната вода. Мнението на специалистите от различни страни по света е едно - напитката трябва да бъде включена в диетата на всички хора без ограничения.

Здраве 
алкалната вода очиства организма
алкалната вода оптимизира отделните очистителни процеси по органи и ситеми
алкалната вода балансира метаболитните процеси
алкалната вода подпомага ефективното поддържане на здравословно тегло
алкалната вода подпомага баланса на алкална и киселинна среда в организма
алкалната вода поддържа имунната система

Екология
употребата на йонизатор за алкална вода свежда до минимум употребата на пластмасови бутилки във всяко домакинство
закупувайки йонизатор за алкална вода вие подпомагате в глобален аспект редуцирането на пластмасови отпадъци, представляващи световен проблем
научно изследване доказва, че едно домакинство използва средно 7000 броя пластмасови бутилки вода годишно
част от стойността на всяка закупена машина ние насочваме към различни български и световни екологични организации, които се грижат за почистването на Планетата
Хигиена 
алкалната вода поддържа перфектно устната и кожна хигиена
алкалната вода е чудесен помощник в премахването на грим и ежедневно почистване на кожата
алкалната вода дезинфекцира и почиства в дълбочина плотове, под и други повърхности в домашни и офис условия
алкалната вода почиства, посредством накисване, плодове, зеленчуци, месо, млечни продукти, риба и други продукти от тежки метали, пестициди, паразитна среда и други

7 причини да избереш Добра Вода

Здраве алкалната вода очиства организма алкалната вода оптимизира отделните очистителни процеси по органи и ситеми алкалната вода балансира метаболитните процеси алкалната вода подпомага ефективното поддържане на здравословно тегло алкалната вода подпомага баланса на алкална и киселинна среда в организма алкалната вода поддържа имунната система Екология употребата на йонизатор за алкална вода свежда до минимум употребата на пластмасови бутилки във всяко домакинство закупувайки йонизатор за алкална вода вие подпомагате в глобален аспект редуцирането на пластмасови отпадъци, представляващи световен проблем научно изследване доказва, че едно домакинство използва средно 7000 броя пластмасови бутилки вода годишно част от стойността на всяка закупена машина ние насочваме към различни български и световни екологични организации, които се грижат за почистването на Планетата Хигиена алкалната вода поддържа перфектно устната и кожна хигиена алкалната вода е чудесен помощник в премахването на грим и ежедневно почистване на кожата алкалната вода дезинфекцира и почиства в дълбочина плотове, под и други повърхности в домашни и офис условия алкалната вода почиства, посредством накисване, плодове, зеленчуци, месо, млечни продукти, риба и други продукти от тежки метали, пестициди, паразитна среда и други "вредители" на човешкото тяло Практичност йонизаторите за алкална вода на ДОБРА ВОДА се употребяват лесно, което спестява времеви ресурс във вашето ежедневие Технология йонизаторът за алкална вода на ДОБРА ВОДА разполага с LED дисплей, даващ възможност за проследяване на температурата на водата, pH на водата, ОРП - окислително-редукционен потенциал на водата, литраж, сила на подаване на водата и живот на филтрите към всеки eдин момента на използване на уреда йонизаторът за алкална вода на ДОБРА ВОДА разполага с вътрешно самопочистваща се система, достъпна само с един клик на дисплея Дизайн изчистен и модерен цялостен дизайн с touchscreen и цветен дисплей, ангажиращ вниманието с различна цветова гама при ползване на вода с различни pH стойности Цена стойността на йонизатора за алкална вода на ДОБРА ВОДА включва безплатен монтаж от оторизиран представител и перфектно сервизно обслужване всеки закупен йонизатор за алкална вода на ДОБРА ВОДА ви осигурява добра вода само за 5 стотинки на литър!!! още в първите шест месеца на интензивно използване вие ще възстановите инвестираната сума за покупка на йонизатора за алкална вода, спестявайки голяма сума пари от закупуването на бутилирана вода закупувайки йонизатор за алкална вода вие ставате част от Голямото Семейство на ДОБРА ВОДА и можете да генерирате добавена стойност към вашия личен профил посредством всяка препоръка от ваша страна и продажба от наша страна към ваши близки, приятели и познати

 
 
 

Здраве 
алкалната вода очиства организма
алкалната вода оптимизира отделните очистителни процеси по органи и ситеми
алкалната вода балансира метаболитните процеси
алкалната вода подпомага ефективното поддържане на здравословно тегло
алкалната вода подпомага баланса на алкална и киселинна среда в организма
алкалната вода поддържа имунната система
алкалната вода поддържа кожата чиста, еластична и сияйна
алкалната вода забавя процесите на стареене
алкалната вода оказва благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система
алкалната вода намалява кръвната захар и спомага пречистването на мазнините в кръвта
алкалната вода повишава енергийните нива и степента на издръжливост на тялото
алкалната вода бързо и ефективно хидратира организма в дълбочина и
елиминира свободните радикали, тежките метали и токсини от тялото
алкалната вода свежда до минимум риска от автоимунни, сърдечно-съдови, онкологични и други заболявания 
Екология
употребата на йонизатор за алкална вода свежда до минимум употребата на пластмасови бутилки във всяко домакинство
закупувайки йонизатор за алкална вода вие подпомагате в глобален аспект редуцирането на пластмасови отпадъци, представляващи световен проблем
научно изследване доказва, че едно домакинство използва средно 7000 броя пластмасови бутилки вода годишно
посредством вашата покупка на йонизатор за алкална вода вие ставате част от каузата на ДОБРА ВОДА в Проект

Ползи от алкалната вода

Здраве алкалната вода очиства организма алкалната вода оптимизира отделните очистителни процеси по органи и ситеми алкалната вода балансира метаболитните процеси алкалната вода подпомага ефективното поддържане на здравословно тегло алкалната вода подпомага баланса на алкална и киселинна среда в организма алкалната вода поддържа имунната система алкалната вода поддържа кожата чиста, еластична и сияйна алкалната вода забавя процесите на стареене алкалната вода оказва благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система алкалната вода намалява кръвната захар и спомага пречистването на мазнините в кръвта алкалната вода повишава енергийните нива и степента на издръжливост на тялото алкалната вода бързо и ефективно хидратира организма в дълбочина и елиминира свободните радикали, тежките метали и токсини от тялото алкалната вода свежда до минимум риска от автоимунни, сърдечно-съдови, онкологични и други заболявания Екология употребата на йонизатор за алкална вода свежда до минимум употребата на пластмасови бутилки във всяко домакинство закупувайки йонизатор за алкална вода вие подпомагате в глобален аспект редуцирането на пластмасови отпадъци, представляващи световен проблем научно изследване доказва, че едно домакинство използва средно 7000 броя пластмасови бутилки вода годишно посредством вашата покупка на йонизатор за алкална вода вие ставате част от каузата на ДОБРА ВОДА в Проект "Ocean Hero" част от стойността на всяка закупена машина ние насочваме към различни български и световни екологични организации, които се грижат за почистването на Планетата Хигиена алкалната вода поддържа перфектно устната и кожна хигиена алкалната вода е чудесен помощник в премахването на грим и ежедневно почистване на кожата алкалната вода дезинфекцира и почиства в дълбочина плотове, под и други повърхности в домашни и офис условия алкалната вода почиства, посредством накисване, плодове, зеленчуци, месо, млечни продукти, риба и други продукти от тежки метали, пестициди, паразитна среда и други "вредители" на човешкото тяло Практичност йонизаторите за алкална вода на ДОБРА ВОДА се употребяват лесно, което спестява времеви ресурс във вашето ежедневие йонизаторите са източник на качествена вода на една ръка разстояние по всяко време и за всяка необходимост във вашия дом, офис Технология йонизаторът за алкална вода на ДОБРА ВОДА разполага с LED дисплей, даващ възможност за проследяване на температурата на водата, pH на водата, ОРП - окислително-редукционен потенциал на водата, литраж, сила на подаване на водата и живот на филтрите към всеки eдин момента на използване на уреда йонизаторът за алкална вода на ДОБРА ВОДА разполагат с 9 броя оригинални японски титаниеви платки с платинено покритие йонизаторът за алкална вода на ДОБРА ВОДА разполага с вътрешно самопочистваща се система, достъпна само с един клик на дисплея Дизайн изчистен и модерен цялостен дизайн с touchscreen и цветен дисплей, ангажиращ вниманието с различна цветова гама при ползване на вода с различни pH стойности Цена стойността на йонизатора за алкална вода на ДОБРА ВОДА включва безплатен монтаж от оторизиран представител и перфектно сервизно обслужване всеки закупен йонизатор за алкална вода на ДОБРА ВОДА ви осигурява добра вода само за 5 стотинки на литър!!! още в първите шест месеца на интензивно използване вие ще възстановите инвестираната сума за покупка на йонизатора за алкална вода, спестявайки голяма сума пари от закупуването на бутилирана вода закупувайки йонизатор за алкална вода вие ставате част от Голямото Семейство на ДОБРА ВОДА и можете да генерирате добавена стойност към вашия личен профил посредством всяка препоръка от ваша страна и продажба от наша страна към ваши близки, приятели и познати

Промени водата си – промени Здравето си!
И в двете ни Книги (НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака! и 21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ - диагнозата рак не е присъда) сме отделили прецизно време в сбор и излагане на подробна информация защо добрата вода е в основата на всички лечебни процеси и защо без нейната консумация Здравето не се задържа в човешкия организъм.

За водата се пише много. 
Тя е най-лесно достъпния продукт, защото е навсякъде около нас - у дома, в офиса, на вилата, в будката на улицата, в чашата в ресторанта. Малко са хората обаче, които се замислят всъщност с какво качество вода задоволяват нуждите на своя организъм. И в тази липса на ясна мисъл те правят една от най-големите грешки, свързани с ежедневната нужда от Здраве.

В 21 век водата е все по-замърсена и замърсена
Човешкият стремеж към просперитет във всеки аспект от Живота води до безумия, които накърняват статута на добрата вода, която стига до всеки дом - всяко Семейство - всеки отделен негов член. Болни бебета, болни подрастващи, болни родители - това е действителността на 21 век! Лекарство след лекарство, научен проект след научен проект, научно изследване след научно изследване, а хората все по-болни и болни. Защо? Защото и най-доброто лекарство е в състояние да прояви своя ефект, само ако се приема с добра вода. Всички изследвания в научни лаборатории се осъществяват с наличието на добра вода. Всички резултати са следствие на високата хигиена на работа по време на проучвателния период. Впоследствие обаче нещата стоят по различен начин, защото всяка консумация на който и да бил

Защо Водата на ДОБРА ВОДА

Промени водата си – промени Здравето си! И в двете ни Книги (НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака! и 21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ - диагнозата рак не е присъда) сме отделили прецизно време в сбор и излагане на подробна информация защо добрата вода е в основата на всички лечебни процеси и защо без нейната консумация Здравето не се задържа в човешкия организъм. За водата се пише много. Тя е най-лесно достъпния продукт, защото е навсякъде около нас - у дома, в офиса, на вилата, в будката на улицата, в чашата в ресторанта. Малко са хората обаче, които се замислят всъщност с какво качество вода задоволяват нуждите на своя организъм. И в тази липса на ясна мисъл те правят една от най-големите грешки, свързани с ежедневната нужда от Здраве. В 21 век водата е все по-замърсена и замърсена Човешкият стремеж към просперитет във всеки аспект от Живота води до безумия, които накърняват статута на добрата вода, която стига до всеки дом - всяко Семейство - всеки отделен негов член. Болни бебета, болни подрастващи, болни родители - това е действителността на 21 век! Лекарство след лекарство, научен проект след научен проект, научно изследване след научно изследване, а хората все по-болни и болни. Защо? Защото и най-доброто лекарство е в състояние да прояви своя ефект, само ако се приема с добра вода. Всички изследвания в научни лаборатории се осъществяват с наличието на добра вода. Всички резултати са следствие на високата хигиена на работа по време на проучвателния период. Впоследствие обаче нещата стоят по различен начин, защото всяка консумация на който и да бил "научен проект" се случва със замърсена вода - вода, която не привнася на организма нищо, а напротив изнася полезните вещества от него (отмива ги в процеса на отделяне на течностите от организма). Липсата на прецизни знания за коя вода можем да наречем "добра" води до липса на Здраве! Ти не си гладен, а жаден! Знаете ли, че в наши дни хората умират от паразити и липса на чиста вода? Знаете ли, че мозъкът е 85% вода, мускулите – 75%, костите – 25%, кръвта – 82%? Знаете ли, че органите работят при наличие на определено общо количество вода в организма? Знаете ли, че запекът не се лекува с лекарства, а с вода? Знаете ли, че апетитът се бърка с липсата на вода? Знаете ли, че някои хронични болки в тялото всъщност са липса на вода в него? Артрити, остеопороза, схващания в мускулите, прасците, депресия, много мътна урина, запек, сенна хрема – всичко това говори за липса на вода в организма. Знаете ли, че не трябва да ходите в университет, за да знаете кои са простите правила за Здраве? Добра вода, спорт, „жива храна“ и градивни мисловни практики. Знаете ли, че дехидратираната клетка е сбръчкана като лицето на Баба Яга? С годините клетките все по-трудно задържат вода и затова се сбръчкват – така остаряваме визуално. Знаете ли, че вода има в прясно изцедените сокове, смутитата, „живата храна“, и че тя е структурирана? Знаете ли, че не прескъпите кремове за лице ще ви държат по-млади, а контролирания прием на прясна вода всеки ден? Знаете ли, че протеините (основни градивни единици) и ензимите в нашето тяло работят по-ефикасно с наличие на добра вода? Знаете ли, че водата е достъпна и за бедни, и за богати? Знаете ли, че 1 ден на вода предизвиква остри реакции като „Но аз ще умра!“, в отговор на които ние възкликваме „Не, няма! Ще живееш!“. Знаете ли, че водата е единствената течност в тялото, която той използва за различни ензимни и химически реакции – транспортира хранителни вещества, хормони, кислород чрез кръвта и лимфата? Огромна част от населението по света живее в състояние, наречено „токсемия“. По-просто казано, това е състояние на организма, при което има отравяне на кръвта с токсини, постъпващи отвън в организма или образуващи се в него вследствие нездрави метаболитни процеси. Как огромна част от населението е стигнало до това състояние? Отговорът е очевиден: чрез консумация на вредни храни, лоши ежедневни практики като: наркотични зависимости (прехранване-презасищане с храна, тютюнопушене, алкохол, безалкохолни напитки и др.), консумация през кожата на кремове, гримове, шампоани и др., консумация на нечиста вода, нездрава околна среда (мръсен въздух, вода), Живот върху геопатогенни зони. Медицинската наука търси години наред отговор на въпроса „Какво причинява рак?“. Отговорът отдавна е пред нас и той е: крайната фаза на възпалителния процес води до рак. Колко трудно е да бъде разбрано това след толкова много вече знания? Възпалителният процес се образува вследствие пренасищане на организма с отпадъци, невъзможност за тяхното навременно извеждане от него, дехидратация, липса на кислород, който не може да попадне в клетките, защото техните функции са дискредитирани, и липса на жизненоважни хранителни вещества. С думата „болест“ следва да се назовава и всеобщото нервно изтощение на организма – липса на жизнена енергия вследствие всички гореописани липси и процеси. Липсата на кислород и добра вода в организма са причина първа за болестните състояния, които съвременната медицина назовава с различни имена. Всъщност, ако трябва да бъдем честни, всички те имат само едно име – и то е „ВЪЗПАЛЕНИЕ ВСЛЕДСТВИЕ ЛИПСА НА ВОДА И КИСЛОРОД“. Множество са и психологичните нарушения вследствие дехидратация на организма. Вечната умора. Водата е главният източник за образуване на енергия в тялото. Храна, която не съдържа вода, няма енергийна стойност. Раздразнителност, нервност, избухливост, напрегнатост, депресии и неадекватно поведение. Хора, проявяващи гореописаните емоции, следва да пият повече вода, защото са дехидратирани. Депресията говори за много сериозна дехидратация на организма, при която тялото е използвало част от антиоксидантите си, за да може да се справи с токсичните отпадъци от метаболизма, неизведени от тялото поради недостатъчната продукция на урина. Главоболие. Главоболието настъпва, когато повишеният прилив на кръв към мозъка не успее да хидратира мозъчните клетки. Те не успяват да изведат токсичните вещества, които силно окисляват средата. Безсънни дни и нощи. Мозъкът има нужда от определено количество вода за дишане и изпотяване, докато спи между 6 и 7 часа в денонощие. Дехидратацията пречи на съня, защото тялото крещи, че иска вода. Кратковременно внимание. В наши дни всяко второ дете и всеки осми възрастен страда от кратковременно внимание, при което силната дехидратацията води до невъзможност на мозъка да фокусира и усвоява информация. Това се обостря особено при прием на газирани напитки, алкохол, пушене и консумация на боклучава храна. Човешкото тяло се състои от около приблизително 75% вода и 25% твърда материя (научните изследвания не са категорични какъв е конкретният % вода в организма, като това не изключва верността на факта, че организмът на човека съдържа над 70% вода). 85% от състава на мозъка на човека е вода и той е много строго чувствителен към намаляване на количеството от живата течност в него. Разбирането, че приемането на чай, кафе, алкохол и безалкохолни напитки и други течности, вместо чиста вода, може да задоволи нуждите на организма от вода, е елементарна грешка, особено ако човекът е подложен на ежедневен стрес. Вярно е, че тези напитки съдържат вода, но тя няма нищо общо с функциите, които водата има в чист вид – без окислители, овкусители, консерванти и др. Тези напитки отнемат от организма, освен водата, в която са разтворени, и вода от резервите на тялото. Когато пием кафе, газирана безалкохолна напитка, сок от кутии, бира, алкохолни напитки, вино, от тялото се отделя повече вода от приетата с тези напитки. Друг начин, по който организмът губи вода, е с приемът на горещи напитки. Водата се изпарява през порите на кожата, за да се осъществи охлаждащият ефект след приема на нещо топло. Водата регулира всички функции на тялото. Няма живот без вода! Водата е главният енергиен източник на тялото. Водата отмива токсичните отпадъци от различните участъци на тялото и ги отнася до черния дроб и бъбреците за обезвреждане. Водата е спойващият елемент в архитектурата на клетката. Водата е жизнено необходима за ефикасността на имунната система в борбата с различни инфекции и ракови клетки. Водата усилва многократно ефикасността на имунната система в костния мозък, където се формира системата (всички нейни механизми). Водолечението е изключително ефикасно срещу туморни образувания. Водата генерира електрическа и магнитна енергия във всяка телесна клетка и така доставя жизнената й сила. Водата е най-силният разтворител в природата. Водата е най-силният разтворител за всички храни и жизненоважни елементи. Водата участва в раздробяването на храната на съставни частици и в тяхното усвояване. Водата увеличава степента на абсорбиране на важните вещества от храната. Водата внася енергия в храната. Хранителните частици доставят енергия на тялото по време на храносмилането. Това е и причината храната без вода да няма почти никаква енергийна стойност за тялото. Относителният недостиг на вода потиска и дори може да ликвидира някои телесни функции. Водата транспортира всички субстанции в организма. Водата повишава ефективността на зареждане с кислород на червените кръвни телца в белите дробове. Достигайки до клетките, водата им носи кислород и отнася от тях отпадъчните газове за отлагане в белите дробове. Водата е жизнено необходима за изработването на всички хормони, произвеждани от мозъка, включително мелатонин. Водата ни дава сила и електрическа енергия за всички мозъчни функции и особено за мисленето. Водата е основният лубрикант в ставните пространства и подпомага предотвратяването на артрит и болки в опорно-двигателния апарат. Водата превръща дисковете на гръбначния стълб във водни възглавнички, поглъщащи сътресенията. Водата е най-доброто смазочно слабително и предотвратява констипацията. Хората, които страдат от запек, са дехидратирани. Чаша-две вода стайна температура сутрин след ставане възбужда перисталтиката и предопределя редовното изпразване на дебелото черво. Водата намалява риска от сърдечни пристъпи и инсулти. Водата предотвратява запушването на артериите в сърцето и мозъка. Водата и биенето на сърцето поддържат съставките на кръвта в разтворено състояние и оформят вълни, с помощта на които се предотвратява образуването на утайки в съдовата система. Водата е жизненоважна за охладителните (изпотяване) и затоплящите (електрически) системи на тялото. Водата е непосредствено необходима за изработването на всички невротрансмитери. Водата е най-добро ободряващо средство от всички напитки и няма странични ефекти. Водата помага за намаляване на стреса, безпокойството и депресията. Водата нормализира кръвната система в костния мозък и подпомага предотвратяването на левкемията и лимфома. Човешкото тяло няма големи водни резерви, които да използва при дехидратация. Най-лесно се отслабва с вода. Дехидратацията предизвиква отлагане на токсични утайки в тъканните пространства, ставите, бъбреците, черния дроб, мозъка и кожата – водата пречиства тези отлагания. Водата помага за по-лесното преодоляване на зависимостта от наркотици, кофеин, алкохол и лекарства. Редовният прием на вода помага за позитивното мислене – приема се бавно и на малки глътки (водата се дъвче). Не оставяйте организма си да поиска вода. Това вече е сигнал за налична дехидратация. Дехидратацията на организма води до оксидативен стрес. Оксидативният стрес води до дехидратация. Излезте от този порочен кръг! Подбирайте прецизно водата, с която храните вашия организъм всеки ден. Подбирайте и водата, която ползвате за домакински нужди и хигиена. Водата влиза в нашето тяло и през кожата. Затова е и така важен подборът на вода, която се допира до нея. Водата винаги е била, е и ще бъде по-важна от храната! Водата е абсолютният катализатор на всички очистителни процеси в организма. Избери ДОБРА ВОДА днес!

Искаш да живееш здравословно? Живей с йонизаторите за вода на ДОБРА ВОДА

виж повече